fbpx

21.2.2018

Стажування в Studio Bravissimo – курси італійської мови

Філологам-викладачам італійської мови!

Запрошуємо до співробітництва вищі навчальні заклади для проведення стажування на базі спеціалізованого центру з вивчення італійської мови Studio Bravissimo.

У сучасному світі молодому спеціалісту, який тільки-но закінчив навчання, дуже складно знайти відповідне робоче місце. Так відбувається тому, що всі бізнес структури шукають спеціалістів з досвідом роботи. В середовищі викладання італійської мови також існує проблема кадрового питання. Навчальним закладам, як державним, так і приватним потрібні лише професіонали. І ми готові допомогти молодому спеціалісту отримати досвід викладання італійської мови. Все, що Вам потрібно це:

  • бажання працювати та опановувати майбутню професію
  • бути студентом / мати диплом про вищу освіту факультетів філології та перекладу, кафедри італійської мови; або мати міжнародний сертифікат, що підтверджуватиме Ваше володіння італійською мовою на рівні С1/С2
  • підписати контракт про стажування та оплатити рахунок за контрактом

Стажування має декілька рівнів залежно від класу викладання. Зрозуміло, що викладання початкового рівня італійської мови простіше, ніж викладання вищих рівнів, а саме: В1, В2, С1 ( такі рівні оцінювання знань встановлені відповідно до норм європейської комісії). Кожен рівень стажування триває 4 місяці. Його можна проходити у вільний від навчання час. У цей період молодий спеціаліст проходить попередню підготовку протягом місяця та потом розпочинає безпосереднє стажування.

У чому полягає попередня підготовка: практикант перебуває на лекціях інших викладачів школи; бере участь в підготовці та перевірці завдань для студентів; знайомиться с різними методами викладання, зокрема, вивчає метод інтенсивного викладання італійської мови, що використовується на курсах італійської мови Studio Bravissimo. Треба підкреслити, що ми працюємо на ринку викладацьких послуг вже протягом 9-ти років.

У чому полягає стажування: молодий спеціаліст отримує задання та береться за його виконання.

Завдання: навчити групу студентів певному рівню італійської мови за певний, виділенний для цього рівня термін. Після завершення навчання група складає екзамен. За його результатами буде складена оцінка рівня підготовки практиканта.

По завершенню стажування практикант отримує від нашої компанії класифікаційну характеристику та рекомендаційний лист для роботодавців. Але найголовніше – це досвід роботи, що потрібен молодому спеціалісту перш ніж піти до будь-якої іншої організації, відчуваючи впевненість у власних силах та можливостях.

З питанням стажування, будь ласка, звертайтеся за вказаними на нашому сайті контактами або надішліть нам електронний лист, вказавши коротку інформацію про Вас та бажаний період стажування.